Аронії (чорноплідної горобини) екстракт ягід — нормалізує згортання крові, стимулює жовчовиділення і активність шлункових ферментів. Високий вміст вітамінів Р і С допомагають зменшити ламкість капілярів, знижує рівень холестерину в крові. Йод, що міститься в аронії, має радіопротекторну дію, корисний при захворюваннях щитовидної залози.

 

Граната плодів екстракт — багатий вітамінами і мікроелементами, підвищує захисні властивості імунної системи, має протизапальні і в'яжучі властивості, сприяє формуванню еритроцитів, лейкоцитів, тромбоцитів, його використовують при анемії, застуді, при запальних захворюваннях нирок, шлунково-кишкового тракту, в тому числі при виразковій хворобі, проносі, при перенасиченні організму радіонуклідами та нітратами.

 

Гречки екстракт — завдяки наявності великої кількості рутина застосовують при гіповітамінозах і при захворюваннях, що супроводжуються підвищеною проникністю судинної стінки.

 

Чорниці екстракт ягід — містить велику кількість вітаміну А, має в'яжучу, чинить антиоксидантну, ангіопротекторну дію, є ефективним засобом для профілактики захворювань органів зору.

 

Петрушки кореня екстракт — спазмолітичний, протизапальний, сечогінний засіб, що поліпшує травлення і сприяє виведенню солей з нирок і суглобів. Містить інулін, який регулює рівень цукру в крові, нормалізує роботу надниркових залоз і щитовидної залози.

 

Чорної смородини екстракт ягід — має протизапальну, дезінфікуючу, імуностимулюючу властивостями, підвищує рівень гемоглобіну в крові, зміцнює нігті.

 

Горобини звичайної екстракт ягід — використовується як полівітамінний засіб при астенії, недокрів'ї, гіповітамінозах, гіпертонії, атеросклерозі і тиреотоксикозі, чинить протизапальну дію.

 

Суниці листя екстракт — рекомендується при гіповітамінозах, набряках, для нормалізації артеріального тиску, при порушенні обміну речовин.

 

Кропиви екстракт — як вітамінний, сечогінний, жовчогінний, в'яжучий і загальнозміцнюючий засіб при анемії, занепаді сил, для поліпшення стану судин і шкіри, для загоєння ран. Кропива збільшує кількість гемоглобіну і еритроцитів, знижує рівень цукру в крові, має протизапальну дію, підвищує регенерацію слизових оболонок порожнини рота і шлунково-кишкового тракту.

 

Шипшини плодів екстракт — має жовчогінну та сечогінну дію, містить велику кількість вітамінів (рутина, аскорбінової кислоти, групи В, Е), які покращують обмінні процеси в організмі, підвищують його стійкість до інфекцій, знижують проникність судин.